Godină s-a luat de Auchan ca să abată atenția că a uitat să-i cumpere soției ceva de pe listă

Așa-zisa revoltă a lui Godină în Auchan, unde chipurile s-a prefăcut indignat că nu mai există casieri și trebuie să-și scaneze singur produsele e de fapt o perdea de fum menită să acundă faptul că de fapt uitase să cumpere ceva esențial de pe lista cu care soția lui îl trimisese la supermarket.

În loc să-și asume că e un uituc, Marian a început să scrie pe Facebook, să facă Live că ”uitați ce fac ăștia, ne obligă să ne scanăm singuri produsele”, după care, ca să se răzbune s-a făcut că scapă mai multe borcane de murături, chipurile drept represalii față de măsura implementată de Auchan.

”Ca să evite un scanda inerent, a provocat unul mai mare. Comportament tipic de mascul toxic”, explică psihologul Decebal Popescu. Martorii confirmă că Marian a scăpat de consecințele faptului că a uitat să ia de pe listă fix ce-i trecuse soția lui cu trei semne de exclamație. Ce e mai grav e că Marian n-a uitat să-și cumpere batoanele lui proteice: ”Știți cum le scana? Eu lucrez pe casă de 15 ani și n-am asemenea dexteritate”, povestește tanti Gina, angajat Auchan.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 martie 2023 13:18
Citește mai mult despre: auchan case Godină listă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult