O ţară întreagă a fost uimită de fapta lui Dragnea jr., care cu o investiţie de 80.000 de euro şi-a "upgradat" un Volkswagen Golf la 776 de cai putere, însă adevăratele realizări ale tuningului românesc sunt mult mai impresionante! Marcel Alupulesei, un proprietar de service auto din Tecuci, a ajuns recent pe primele pagini ale presei auto internaţionale după ce a modificat un Oltcit să aibă cai putere, şi chiar să meargă câţiva kilometri cu ajutorul lor.

oltcit_care_merge_tuning_wow.jpg
"Să transformi un coteţ ruginit în ceva asemănător unui autovehicul nu e treabă uşoară", declară Alupulesei. "Devizul pentru întreaga operaţiune? Piese de la 19 Oltcituri, un motor de Mobră, 300 de elastice de păr, o instalaţie electrică de submarin din Primul Război Mondial, 50 de litri de vaselină şi o găină neagră. În total, 750.000 de euro şi mi-am vândut sufletul Diavolului."

"Dar a meritat", adaugă ingeniosul mecanic, împingând Oltcitul înapoi la deal ca să mai poată da o tură cu el.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 06.11.2018 18:37 Monden

National Cinematografic