Gore din Cluj îi asigură pe toți bărbații că bicepșii lui sunt naturali, nu siliconați

După ce a înjunghiat un brancardier și a fost reținut de poliție, interlopul Gore din Cluj iese la rampă cu noi declarații. El ține să le răspundă celor care l-au criticat și precizează că bicepșii lui provin de la mama natură. Nu am suferit niciun fel de operații estetice. Bicepșii mei sunt naturali și mă mândresc cu ei. Sincer să fiu, m-am gândit să-mi pun silicoane, dar numai în buze.”

Cunoscut pentru tricourile lui cu mâneci generoase, care lasă să se vadă o mare parte din bicepși, Gore i-a înnebunit pe bărbați. Adevărul e că îmi place să mă îmbrac provocator. Știu că formele mele îi scot din minți pe bărbați. Când port un tricou care lasă să se vadă foarte mult, simt cum bărbații se uită numai la bicepșii mei, cum ar vrea să-i pipăie, să vadă dacă sunt reali.”

Gore din Cluj recunoaște că nu a avut întotdeauna succes cu mușchii lui. Mai sunt și bărbați pe care dotările mele îi lasă rece, dar asta e o chestiune de gust. Lor de plac bicepșii mici și obraznici, pe care poți să-i strângi în palmă. Eu am altfel de forme. Din câte am înțeles, bicepșii mei sunt în formă de măr.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
10 august 2011 06:08

Alte articole

Vezi mai mult