Grasu XXL renunță la muzică ca să-și facă trupă de păcănele cu Viorel Lis

Fostul rapper Grasu XXL a anunțat azi pe pagina sa de Facebook că scurta lui aventură cu muzica a luat sfârșit, pentru că a decis să-și facă o trupă de păcănele cu Viorel Lis. Noua trupă se va numi Brigada Trei Lămâi și va fi compusă din Grasu, Viorel Lis și Jackpotul la care toți visează.

Decizia a fost aplaudată de mai toți artiștii români: ”E o veste excelentă, pentru că de multe ori noi n-am putut cânta, că era scena ocupată de Grasu XXL și dacă ne apropiam trimitea bodyguarzii să ne bată sau ne înjura”, declară un artist care preferă să fie anonim, ca să nu ia bătaie de la Grasu XXL.

”Doar muzica lui era mai cringe decât reclamele pe care le făcea la păcănele. Renunțând la așa-zisa carieră muzicală, rămâne pe domeniul lui de suflet: escrocheriile, inclusiv online, în care sunt ademeniți tinerii fraieri, care nu pot face diferența între joc de noroc și înșelăciune electronică”, spune psihologul Decebal Popescu. El susține că e primul pas spre sănătate mintală pentru Grasu XXL: ”Renunțând la muzică, el recunoaște cine e de fapt: un cocalar lipsit de orice reper moral. Ăsta e primul pas spre vindecare”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 iunie 2022 16:58
Citește mai mult despre: Grasu XXL

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult