Grătar cu peste 100 de persoane, spart de polițiști: au furat muștarul!

Un grătar ilegal la care s-au adunat peste 100 de persoane a fost întrerupt brutal de doi polițiști fără inimă. Aceștia au profitat de un moment de neatenție al petrecăreților și au sustras punga în care se aflau toate borcanele cu muștar.

„Mai erau câteva minute până să fie gata micii, muzica duduia în boxe, toată lumea era bine dispusă și dintr-o dată cineva a urlat «A dispărut muștarul!». Am simțit cum se prăbușește cerul pe noi“, a povestit, cu ochii în lacrimi, unul dintre participanții la grătar. „Câțiva bărbați chiar au leșinat, atât de mare a fost șocul pentru ei.“

La numai 5 minute după înfiorătoarea veste că a dispărut muștarul locul s-a golit complet de petrecăreți. Spre norocul polițiștilor, micii au fost abandonați pe grătar și berile în pârâu, astfel c-au ieșit cu muștarul din boscheți și s-au destrăbălat în voie.

„Noi eram doar doi, iar ei peste 100, așa că ne-a fost frică să mergem peste ei să-i amendăm sau să le cerem să plece acasă. Așa c-am avut ideea cu muștarul. Desigur, totul pentru a ne asigura că se respectă legea“, s-au justificat unul dintre polițiști, în timp ce molfăia niște mici.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 martie 2021 13:15
Citește mai mult despre: gratar mici muștar polițist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult