Greşeală fatală! Un cocalar şi-a tatuat un citat filosofic care nu-l reprezintă

Un cocalar a intrat în contradicţie cu propriul sine, după ce, din neatenţie, şi-a tatuat un citat filosofic care nu îi reprezintă convingerile. Eroarea s-a produs atunci când cocalarul şi-a ales înţeleptele vorbe dintr-un catalog de citate filosofice, pus la dispoziţie de un salon de tatuaje.

“Eu alesesem un citat din idealism, pentru că consider că spiritu’ e primordial, iar natura realităţii se bazează decât pe raţiune şi idei, iar esenţa lumii îmbracă exclusiv forma spiritului şi tot ce conţine realitatea care ne-nconjoară reprezintă decât numai produsul conştiinţei individuale lu’ care omul este condamnat. E la mintea cocoşului, ce dreacu’”, spune Wilhelm Rotaru.

“În schimb, ei mi-au pus un citat din căcatul ăla de materialism, care atribuie decât materia tuturor proceselor şi fenomenelor lumii, pentru că e el şmecher. Nu pot să cred ce s-a întâmplat, m-au ruinat”, a mai declarat acesta.

Există însă şi o veste bună pentru cocalar. “Marele meu noroc e că am ales ca citatul să fie cu caractere chinezeşti, şi nimeni n-o să înţeleagă ce scrie. Dacă ar afla familia mea că mi-am tatuat un citat din materialism, m-ar da afară din casă”, a încheiat Wilhelm.

Scris de Luchian
20 octombrie 2014 12:10
Citește mai mult despre: citate cocalar tatuaje

Alte articole

Vezi mai mult