Greul abia începe pentru Bianca! Sute de bărbați chemați la analize, pentru stabilirea paternității

Dacă de regulă pentru o femeie nașterea este cel mai greu moment, în cazul Biancăi Drăgușanu situația e complet diferită: pentru ea greul abia acum, că a născut, începe cu adevărat. ”Sunt zeci de bărbați, dacă nu sute, care ar putea fi tatăl copilului și va dura până fac toți analize”, oftează proaspăta mămică.

”Știți, Bianca este la bază asistentă TV, cu asta s-a ocupat atâta vreme, deci înțelegeți ce presupune asta”, spune medicul care supervizează testele de paternitate. ”Am făcut o listă cu Bianca, dar e departe de a fi una definitivă, pentru că în fiecare zi Bianca își mai aduce aminte un nume care trebuie trecut pe listă. Suntem abia la început.”

Deocamdată au fost chemați la analize doar câteva sute de bărbați, cu speranța că unul dintre ei se va dovedi tatăl copilului Biancăi. Procedura este însă una anevoioasă. ”Ca asistentă TV, a avut de-a face și cu tiriști, iar mulți dintre ei sunt acum în cursă, unii revin în țară abia peste câteva luni. Mai sunt și diverși fotbaliști care acum joacă prin țări arabe, e greu de ajuns la ei. Procedura poate dura și un an”, spune medicul.

Scris de Calin
27 septembrie 2016 11:09
Citește mai mult despre: bianca dragusanu

Alte articole

Vezi mai mult