Nemulţumiţi de salarii, de condiţii şi, în general, de situaţii, mii de funcţionari ai statului vor înceta să mai lucreze! E o promisiune fermă a mai multor sindicate, care transmit că vor declanşa greva imediat ce se hotărăsc dacă e vreme de mare sau mai degrabă de munte.

grevabugetarialegeredificila.jpg

"Nu contează prea mult ce cerem, ăştia ne dau oricum, doar e PSD-ul. Important e unde stăm cât timp cerem! Eu am votat să amânăm greva pentru iulie-august, că acum e apa mării rece ca gheaţa", mărturiseşte Decebal Popescu, ascuţitor de creioane adjunct la Direcţia Papetărie a Primăriei Bragadiru.

Într-un exerciţiu de transparenţă fără precedent, mai multe instituţii ale statului acceptă sugestii din partea cetăţenilor în chestiunea "Mamaia sau Poiana", iar programul de lucru cu publicul a fost redus la jumătate pentru a le permite angajaţilor să delibereze.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 30.05.2017 10:37 Monden

National Cinematografic