Nemulţumiţi de salarii, de condiţii şi, în general, de situaţii, mii de funcţionari ai statului vor înceta să mai lucreze! E o promisiune fermă a mai multor sindicate, care transmit că vor declanşa greva imediat ce se hotărăsc dacă e vreme de mare sau mai degrabă de munte.

grevabugetarialegeredificila.jpg

"Nu contează prea mult ce cerem, ăştia ne dau oricum, doar e PSD-ul. Important e unde stăm cât timp cerem! Eu am votat să amânăm greva pentru iulie-august, că acum e apa mării rece ca gheaţa", mărturiseşte Decebal Popescu, ascuţitor de creioane adjunct la Direcţia Papetărie a Primăriei Bragadiru.

Într-un exerciţiu de transparenţă fără precedent, mai multe instituţii ale statului acceptă sugestii din partea cetăţenilor în chestiunea "Mamaia sau Poiana", iar programul de lucru cu publicul a fost redus la jumătate pentru a le permite angajaţilor să delibereze.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de TNR | Tuesday, 30.05.2017 08:37 Monden

National Cinematografic