Greva bugetarilor se lasă aşteptată: n-au decis încă dacă o vor ţine la Mamaia sau la Poiana Braşov

Nemulţumiţi de salarii, de condiţii şi, în general, de situaţii, mii de funcţionari ai statului vor înceta să mai lucreze! E o promisiune fermă a mai multor sindicate, care transmit că vor declanşa greva imediat ce se hotărăsc dacă e vreme de mare sau mai degrabă de munte.

„Nu contează prea mult ce cerem, ăştia ne dau oricum, doar e PSD-ul. Important e unde stăm cât timp cerem! Eu am votat să amânăm greva pentru iulie-august, că acum e apa mării rece ca gheaţa”, mărturiseşte Decebal Popescu, ascuţitor de creioane adjunct la Direcţia Papetărie a Primăriei Bragadiru.

Într-un exerciţiu de transparenţă fără precedent, mai multe instituţii ale statului acceptă sugestii din partea cetăţenilor în chestiunea „Mamaia sau Poiana”, iar programul de lucru cu publicul a fost redus la jumătate pentru a le permite angajaţilor să delibereze.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 mai 2017 08:05

Alte articole

Vezi mai mult