Grevă la TAROM! Mii de locuitori din Drumul Taberei nu mai au cum să ajungă în Bucureşti

La mai puţin de o lună de la deschiderea Aeroportului Internaţional Moghioroş, locuitorii din Drumul Taberei sunt iarăşi izolaţi de restul ţării! Mii de navetişti au fost obligaţi să se învoiască de la muncă săptămâna aceasta, după ce mai mulţi piloţi TAROM de pe aeronavele Airbus şi ATR care asigurau legătura cu îndepărtatul cartier au decis să intre în grevă.

Vlăduţ Rolcea, unul dintre cetăţenii afectaţi de greva piloţilor, spune că se gândeşte chiar să renunţe la jobul său bine plătit din Capitală. “De când au început copiii şcoala, nu mai pot veni acasă, pe Romancierilor, nici măcar în weekend. Aş face 24 de ore pe drum, chiar 28 dacă o iau pe la Academia Militară… Mai bine îmi găsesc de lucru în Domneşti, Bragadiru sau Militari, chiar dacă salariile sunt la jumătate faţă de Bucureşti.”

Pentru a ajunge la un consens, reprezentanţii personalului navigant TAROM şi cei ai Ministerului Transporturilor au stabilit o întrevedere în staţiunea Nabran, pe malul Mării Caspice, amplasată simbolic la jumătatea drumului între Bucureşti şi cartierul Drumul Taberei.

Scris de Vasile
16 septembrie 2014 13:09
Citește mai mult despre: Bucuresti Drumul Taberei greva metrou tarom

Alte articole

Vezi mai mult