Scene înfricoşătoare într-un bloc din cartierul Pantelimon! Încercând să se lase de groaznicul său viciu, un cunoscut păcăneloman din cartier a intrat în sevraj, iar acum apasă frenetic toate butoanele pe care le întâlneşte în cale.

dependent_de_pacanele.jpg
"Bietul Vlăduţ, mi-e milă de el! Azi a butonat interfonul blocului toată dimineaţa, a început să înjure că nu dă aparatul, s-a tăvălit un pic pe jos... Acum păcăneşte fără oprire butonul de la lift, deşi liftul a venit de trei ore", spune o vecină, care i-a dus lui Vlăduţ câteva beri şi un pachet de ţigări, ca să nu moară de epuizare.

"Aşa e când încerci să te laşi de păcănele. E un sevraj groaznic. Din fericire, la un moment dat începi să-ţi dai seama că n-au cum să-ţi pice trei lămâi la întrerupătorul de pe scară", spune dr. Didel Anghelescu, medic specializat în jocuri mecanice.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Friday, 05.04.2019 12:31 Monden

National Cinematografic