Gustă creșterea economică! Au apărut chipsurile cu aromă de pâine

„Ia cu pâine!” Nu e doar o expresie îndrăgită a românilor, ci şi cel mai recent îndemn al unui mare producător de chipsuri. Compania se mândreşte cu un nou produs, chipsurile cu aromă de pâine, pe care le numeşte o „întoarcere la gusturile simple”.

„Am decis să lansăm chipsurile cu aromă de pâine anul acesta, nu doar ca să marcăm 114 ani de la marea răscoală ţărănească din 1907, ci şi pentru că ni se pare că reproduc cel mai bine savoarea creşterii economice colosale de care ne bucurăm”, declară Sandu T., senior marketing management potato officer.

„Chipsurile cu aromă de pâine vor fi disponibile în 3 variante: lipie de şaorma, baghetă pariziană şi bineînţeles, cele mai apreciate de focus-grupul nostru, chipsurile cu aromă de pâine cu cartofi”, adaugă reprezentantul companiei.

„Deşi publicul ţintă îl reprezintă românii cu venituri mici, de unde şi porecla de ‘sărăchipsuri’ pentru noul produs, e totuşi un cartof premium, fiindcă nu folosim coloranţi sau arome artificiale, ci 100% praf de pâine. Singurul meu regret e că praful de pâine trebuie să-l importăm, fiindcă România nu mai produce nici praf, nici pâine.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
8 septembrie 2021 11:09
Citește mai mult despre: cartofi chipsuri paine saracie

Alte articole

Vezi mai mult