Guvernul explică de unde ia bani pentru mărirea pensiilor: ”Punem o taxă de emigrare de 500 de euro”

Avem primul guvern cu adevărat genial! Miniștrii lui Dragnea au descoperit o sursă de bani pe care PSD-ul încă nu o exploatase până acum: sutele de mii de tineri care părăsesc țara. O taxă de 500 euro de persoană ar permite creșterea pensiilor și a salariilor milioanelor de bugeari, și nu o singură dată pe an, ci lunar.

”Vă asigurăm că nu va fi nicio birocrație. Taxa de emigrare va fi inclusă în biletul de avion. La fiecare ieșire din țară dai 500 de Euro. Păi ce faci, tu n-ai părinți aici? Cui îi lași? Trebuie să plătești. Cei care pleacă din țară prin alte puncte vamale vor plăti pe lângă taxa de pod sau biletul de tren și cei 500 de Euro cuveniți”, explică Grindeanu.

Surse din Guvern susțin că se ia în considerare ca taxa de emigrare să fie inclusă în rovinietă sau chiar în prețul benzinei, pentru că cine are o mașină sigur are de gând să plece din țară.

Nici cei plecați deja din țară de mai mult timp nu scapă. Dacă nu achită 500 de Euro în 30 de zile, pesediștii le confiscă locuințele pe care le mai dețin în țară, acestea urmând să fie date celor care votează PSD, sau baronilor locali, dacă sunt vile.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
10 februarie 2017 09:02

Alte articole

Vezi mai mult