Uzina de troli a Moscovei loveşte din nou! Milioane de români refuză să se lase "termometrizaţi" după ce în mediile online s-a propagat un zvon cum că dispozitivele mânuite de angajaţii supermarketurilor nu ar măsura doar radiaţia infraroşie, ci şi lungimea penisului.

termometru_masoara_penixul.jpg

În urmă cu câteva ore, pentru a linişti spiritele, Guvernul României a emis un comunicat în care neagă vehement că Bill Gates şi masoneria ar intenţiona să arate lumii că românii o au mică.

"Da, au fost cazuri izolate în care paznicii magazinelor pândeau cetăţenii la intrare cu ruleta sau rigla, însă acolo a fost vorba de curiozităţi personale. Termometrele nu fac decât atât - să măsoare radiaţia infraroşie emisă de corpul uman. În niciun caz nu o să apară pe displayul aparatului că un cetăţean sau altul are puţa cât o ghindă", a precizat ministrul de Interne, Marcel Vela.

În pofida asigurărilor Guvernului, vânzările de chiloţi de aluminiu s-au triplat în ultimele zile, transmit principalii fabricanţi de lenjerie intimă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 19.05.2020 14:43 Monden

National Cinematografic