Guvernul Ponta, o nouă ordonanță de urgență: ”La TV să se dea doar sâni, să uite lumea de inundații”

Deranjat de impactul mediatic al inundațiilor din ultimele zile, premierul Ponta a dat o ordonanță de urgență, prin care toate televiziunile sunt obligate să dea imagini cu sâni cel puțin din 3 în 3 minute. Asta pentru că românii, precum se știe, dacă văd o pereche de sâni uită de toate mizeriile care se întâmplă în țară.

Ordonanța de urgență s-a întors însă ca un bumerang împotriva lui Victor Ponta. Televiziunea de casă a premierului, România TV, a luat decizia absolut imebecilă de a-i arăta sânii, dacă îi putem numi așa, Paulei Iacob, singura invitată aflată la momentul respectiv în platoul televiziunii lui Ghiță.

Pe lângă faptul că l-au înjurat pe Ponta pentru ordonanța de urgență, absolut toți telespectatorii România TV au schimbat, în timp ce vomitau care pe unde apucau, pe Realitatea TV, unde sânii Laviniei Șandru erau mult mai plăcuți privirii. Se estimează că chestiile de pe pieptul Paulei Iacob i-au adus un Ponta un prejudiciu de imagine colosal, care-l coboară în sondaje până la cel mai scăzut nivel din ultimii 5 ani.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
22 aprilie 2014 19:06
Citește mai mult despre: inundatii paula iacob Ponta Romania TV sani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult