Hackerii ruși au spart Facebookul lui Mîndruță și au pus diacritice la toate postările

Războiul hibrid a ajuns astăzi la faza pe virguliţe şi căciuliţe! Cititorii lui Lucian Mîndruţă sunt în şoc după ce şi-au deschis în această dimineaţă telefoanele şi au fost întâmpinaţi de o avalanşă de ă-uri, î-uri, ş-uri şi chiar şi ţ-uri.

De vină ar fi o temută grupare de hackeri din Rusia, care se laudă că ar fi reuşit să hackerească pagina de Facebook a lui Mîndruţă şi să-i pună diacritice.

„Vorbim despre nişte neonazişti gramaticali foarte periculoşi, care au accesat serverul cel mai bine securizat al Mîndruţonexusului – centrul de date al lui Lucian Mîndruţă, conceput special să fie impenetrabil pentru acele 4 taste de pe tastatura românească. Nu ştim cum au reuşit. Probabil l-au spart fizic, cu ranga, şi au turnat în el o găleată de ă-uri şi î-uri, altfel nu-mi explic”, şi-a dat cu părerea Marcel Drăguţă, expert virtual în metaversuială cibertronică.

„Ăăăăăăăăăăă”, a comentat Lucian Mîndruţă, la fel de bulversat ca abonaţii paginii. Ulterior, acesta a fost văzut încercând din răsputeri să-şi editeze comentariul ca să iasă „Aaaaaaaaaa”, dar complet degeaba, pentru că hackerii ruşi apăsau şi mai tare pe butoane.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
4 aprilie 2022 07:34
Citește mai mult despre: diacritice hackeri Mindruta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult