Se putea? Toată lumea ştia că Măruţă nu va pierde ocazia să facă o mizerie şi de Halloween, dar nimeni nu şi-ar fi închipuit că va face chiar o asemenea manţogărie. Măruţă s-a dus în cimitir şi a dezgropat-o pe Paula Iacob şi a adus-o în studiu, unde, împreună cu asistenţii, au încins o horă a vrăjitoarelor.maruta_halloween_paula_iacob.jpg

“Credeam că va aduce nişte ţigani costumaţi în regi, precum familia Cioabă, sau pe Leo de la Strehaia, să facă sex cu calul, dar ne-a surprins chiar şi pe noi. S-a dus în cimitir cu nişte ţigani lăutari, şi au dezgropat-o pe Paula Iacob. E un moment istoric pentru ProTV, cred că vom avea cea mai mare audienţă din istoria televiziunii”, explică directorul de programe al ProTV.

Măruţă a spus că e ruşinos că unii români nu-şi respectă valorile şi personalităţile de seamă şi în loc să se uite la emisiunile lui citesc cărţi, ca nişte copii vaccinaţi. În goana nebună după rating, televiziunile se întrec în mizerii şi se pare că diseară la Capatos va fi adus Vadim, deci e posibil ca duhoarea din studio să fie şi mai puternică, pentru că pe lângă curvele lui sifilitice va fi şi cadavrul tribunului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 30.10.2015 18:17 Monden

National Cinematografic