Halloween inedit! Badea și Gâdea, costumați în specie rară de vârcolac: nu mușcă, ci te pupă-n cur

Asa-zișii oameni de pretinsă televiziune au ținut să dea o amprentă locală Halloween-ului din acest an. Totul a pornit de la răbufnirea lui Badea „frățioare, nu mai pot cu Halouinu’, totu-i pe bază de Halouin… tu mai poți cu prosteala asta? A?!”. În ajutor i-a sărit locțiitorul de stăpân Mihai Gâdea. Cei doi și-au frământat dovlecii, au cercetat limbă cu limbăanalele trustului șiau găsit costumații originale: un tip de vârcolaciînzestrați de credința populară cu puteri malefice de pupat în cur.

Specialiștii în etnografie dorsală confirmă existența în imaginarul românesc a acestui vârcolac: „Mai mici și mai tălâmbi decât rudele lor celebre, vârcolacii pupători în cur pot fi întâlniți la ceas de seară, în zone intens populate. Cu aspect vermiform-bălos și deplasându-se prin târâre, ei își găsesc un stăpân – hibrid între felina micăde casăși șopârla-gigant – de care se atașează, pupându-l în cur non-stop. Spre deosebire de cei uzuali, vârcolacii pupători în cur nu mănâncă Soarele sau Luna, ci cantități impresionante de căcat, practic de câteva ori propria lor greutate, în fiecare seară”.

Astfel costumați, cei doi i-au făcut o vizită surpriză lui Dan Voiculescu. Rostind cu voioșie formula consacrată de Halloween – „Lick or treat!” – ei au reușit să pătrundă în penitenciar, croindu-și drum cu câteva limbi bine plasate gardienilor care au închis ochii, unii chiar de plăcere. Badea a și reușit să-i tragă o sperietură zdravănă lui Voiculescu, strigându-iîn spate „trebuie să tranșăm curu’ ăsta, să-l dezosăm!”. Petrecerea a durat până în zori, Voiculescu tratându-i cum se cuvine pe colindători:cu bucile proprii, dar și cu ale colegilor de etaj.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

Scris de Harald
31 octombrie 2014 13:10

Alte articole

Vezi mai mult