Ardelenii de toate confesiunile religioase sunt super-bulversați în această dup-amiază. Pe de o parte Papa Francisc întreprinde o vizită la Șumuleu Ciuc, să cinstească niște eroi, pe de alta Snoop Dogg a decis că vine în sfârșit la Bogata, să cinstească și el niște amici. 

papa-si-snoop-dogg.jpg

„Dom'le, îmi țârâie serviciul info-alert de azi dimineață. Vezi că vine Papa, nu se circulă pe-acolo. Vezi că e Snoop praf pe DN13, vezi că e grindină cu boabe cât oul de struț la Zalău, zic, mi-e cam frică să ies din casă. Ce-am făcut noi, ardelenii, de ni s-a întâmplat așa ceva? Spuneți, e de la Rareș Bogdan, de la aia e? Ne cerem scuze!”, a declarat un localnic din Ardeal într-o intervenție telefonică la o televiziune națională. 

Dacă Papa a avut o serie de poveți și cuvinte de încurajare pentru România, cântărețul Snoop Dogg a avut doar cuvinte de laudă. „Băi, e super-mișto aici, nu știam până acum cât de tare e să te spargi cu țuică, locul e atât de popular încât și Papa vine aici să bea, uite, l-am filmat cu telefonul când trecea pe stradă”, a spus Snoop pe canalul său de Instagram, recomandând urmăritorilor săi să viziteze Transilvania. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Saturday, 01.06.2019 15:44 Monden

National Cinematografic