O nouă zi, un nou puhoi de lume în Piața Obor. Doar că de data asta jandarmii au intervenit mult mai eficient decât de obicei: au avansat spre hala din Piața Obor făcându-și loc cu pulanele prin mulțime și, odată ajunși acolo, au cumpărat toată carnea de miel disponibilă.

jandarmi_carne_miel.jpg Sutele de bucureșteni care sperau să-și cumpere azi carne de miel n-au avut încotro și au făcut cale întoarsă, eliberând astfel zona Pieței Obor. Asta le-a dat puțin peste cap planul jandarmilor care voiau să dea cu pulanele în populație, dar până la urmă s-au reorientat și au tăbărât cu pulanele pe mai mulți miei vii care tocmai se descărcau dintr-un camion.

”Da, este adevărat, am intervenit cu pulanele asupra la carnea de miel, dar asta doar decât pentru că era carne de miel mișcătoare”, a explicat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei. ”Și e interzisă mobilitatea și la om, și la carnea de miel, așa că intervenția era necesară. Acum carnea de miel mișcătoare nu mai mișcă, acum decât stă pe loc, că Jandarmeria Română își face întotdeauna datoria.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 15.04.2020 10:01 Monden

National Cinematografic