Scene de groază în tunelul dintre staţiile de metrou Unirii 1 şi Unirii 2! În urma unei supradoze de şaorma, un agent de pază a rămas blocat timp de 6 ore între pereţii culoarului, provocând un ambuteiaj fără precedent.

aglomeratie_la_metrou.jpg
Marcu Anton, bărbatul care a provocat incidentul, spune că de vină sunt temperaturile scăzute, care îl obligă să îşi ia două pulovăre. "Cu un singur pulovăr încap lejer prin tunel, intru şi în metrou, să moară ce-am pe casă", spune Marcu.

"Problema e că, şi blocat în tunel, bărbatul a continuat să molfăie dintr-o şaormă uriaşă, crescând în lăţime cu fiecare îmbucătură", spune un martor ocular.

"Până la urmă au reuşit să-l scoată ungându-l cu margarină, dar unii dintre noi eram deja de cinci ore în tunel, pe noi cine ne compensează pentru timpul pierdut?", adaugă un alt cetăţean.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Friday, 13.12.2019 18:21 Monden

National Cinematografic