Haos la Politehnică după ce s-a promis că studenţii virgini au prioritate la cazare

Nervi, cozi infernale și chiar îmbrânceli la cazarea studenților politehniști. După ce un zvon criminal s-a propagat printre studenți, cum că virginii au prioritate la cazare, mii de politehniști, din toți anii de studiu, au luat cu asalt căminele.

Văzând puhoiul de virgini, un administrator le-a spus să rămână doar cei cu adeverință de virginitate de la medicul urolog, ceea ce a provocat urlete de disperare: ”Și nef… și cu banii luați?”, striga unul din studenți. Exasperați, unii studenți i-au arătat penisul administratorului de cămin, invitându-l să-l inspecteze atent.

Un student a venit cu o fată, care a declarat în fața comisiei de cazări că studentul politehnist a încercat de 8 ori să facă sex cu ea, dar de fiecare dată când fata și-a dat chiloții jos politehnistul a leșinat, fiind în continuare virgin, ceea ce au și jurat amândoi, pe un manual de Automatică și Calculatoare, supranumit și Biblia politehnistului.

Până la urmă a fost cazat un singur politehnist, care i-a instalat noul Solitaire pe computerul administratorului, pentru că, evident, toate locurile din cămin erau deja luate pe șpagă de studenți mai descurcăreți.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
30 septembrie 2015 00:11
Citește mai mult despre: camin cazare ingineri Politehnica studenti virgini

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult