Happy Meal de Bucureşti! Dristor Kebab lansează şaorma pentru copii, cu jucărie înăuntru

Părinţii nu se vor mai gândi de două ori înainte să le ia şaorma copiilor, spun reprezentanţii unui lanţ de şaormerii bucureştene! Aceştia au introdus de curând în meniu prima şaorma pentru copii, supranumită “una mare cu de toate pentru cei mici”. Despre şaorma pentru copii, producătorul spune că este la fel de mare şi zemoasă precum cea obişnuită, dar ascunde în lipie, pe lângă carne, cartofi, varză şi sosuri, şi o jucărie distractivă.

Deşi blamată de nutriţionişti, iniţiativa a fost lăudată de medicii stomatologi, care spun că jucăria ascunsă în şaorma îi ajută pe mulţi copii să scape de dinţii şi măselele de lapte. “E o adevărată bătaie de cap pentru părinţi când cei mici îşi schimbă dantura. Gata cu plânsetele! O îmbucătură din şaorma noastră şi… surpriză!”, spune cunoscutul producător de kebab.

“E thuper!”, spune Vlăduţ Popescu, unul dintre primii copii care şi-au pierdut un dinte în jucăria ascunsă în şaorma. “Am găthit în thaorma un thuperman de plathtic care face pac-pac când îl apethi! Thi un dinte!””

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
11 septembrie 2014 12:07
Citește mai mult despre: copii fast food Happy meal saorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult