Har divin! Patriarhul Daniel simte cu câteva minute înainte fluctuaţiile cursului valutar

O nouă explicație pentru bunăstarea șefului bisericii ortodoxe. O sursă din interiorul BOR a povestit că cel mai mare har cu care a fost blagoslovit Patriarhul Daniel este acela de-a simți cu câteva minute înainte toate fluctuațiile cursului valutar. Iar acest har se manifestă pentru absolut toate monedele, astfel că Patriarhul are la dispoziție variante nelimitate de înmulțit bani.

”Nu cred că sunt mulți oameni care se pot lăuda că au câștigat o avere schimbând rupii pakistaneze în boliviano bolivian, iar apoi în peso filipinez”, l-a lăudat cursa BOR pe Patriarhul Daniel. ”Dar Patriarhul e modest și de fiecare dată când simte o fluctuație, nu spune nimănui lucrul acesta, păstrează informația doar pentru el. Un adevărat lider al bisericii noastre.”

Și totuși, Patriahul Daniel nu este mulțumit de harul său divin. Acesta s-ar fi plâns că simte înainte doar fluctuațiile cursului valutar tradițional, nu și ceea ce se întâmplă pe piața monedelor virtuale, cum este bitcoinul, de exemplu. ”Așa nervos ca atunci când a explodat prețul bircoinului fără ca el să prevadă lucrul acesta nu l-am văzut niciodată”, spune sursa BOR.

Scris de Calin
4 martie 2018 00:03
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel

Alte articole

Vezi mai mult