Harry Potter a obținut dezlegarea vrăjitoarelor din Sinteşti pentru a filma în România

Pentru că următorul film cu Harry Potter se va filma în România, la Sintești, actorul Daniel Radcliffe a trebuit să dea piept cu birocrația din România.

Simplul acord comercial dintre Warner Bros și un studio privat din România nu a fost suficient pentru ca filmările să poată începe. Harry Potter a trebuit să obţină întâi o viză vrăjitorească de la Marele Consiliu al Tămăduitoarelor din România (MCTR) şi apoi un atestat de liberă practică de la Ministerul Român al Ghicitoriei. La final, actorul a trebuit să depună 10 mii de euro la Fondul Naţional pentru Cositor şi Apă Neîncepută (FNCAN).

Acţiunea filmului se petrece în Gipsy Shire, o localitate în care toată lumea lucrează în domeniul magiei. Cei care au trecut prin Sinteşti au povestit că aici au fost martorii unor dispariţii misterioase, care i-au lăsat practic în fundul gol. Producătorii filmului căutau demult un astfel de loc, aşa că au fost dispuşi să facă orice pentru a putea filma în Sinteşti. După ce Daniel Radcliffe a obţinut avizele de vrăjitor şi tămăduitor, el a fost obligat să treacă şi printr-un ritual iniţiatic foarte dur al tămăduitoarelor din Sinteşti. În timpul acestui ritual, Harry Potter a fost scuipat la subţioară, măzgălit cu rahat de pupăză pe frunte, înţepat în testicule cu ace de pin şi, nu în ultimul rând, infestat cu păduchi laţi. După toate astea a fost legat la ochi şi pus să numere cu voce tare până la 100 de mii de euro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
9 noiembrie 2010 18:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult