Chiar sunt probleme mari în familia regală britanică! Potrivit unor surse din Palatul Buckingham, prinţul Harry nu doar că a renunţat la îndatoririle sale de prinţ, ci şi-a minţit mai toţi cunoscuţii că pleacă în Canada. De fapt, prinţul s-a refugiat la moşia tatălui său din Viscri, iar de câteva zile bea pe datorie într-un birt din centrul satului.

printul_harry_la_viscri.jpg

"Tuturor le-a spus că se duce în Canada, chiar şi nevesti-sii. Ce ţeapă le-a dat. Probabil chiar îşi doreşte să fie singur o vreme, să uite, cine ştie ce necaz are băiatul. Dacă vreţi, vi-l arăt, cred că şi amu-i la birt", spune badea Gheorghe, crescător de vite din localitate.

"L-am întrebat: Harry, tu eşti, mă?", povesteşte un alt sătean. "Nu ştia româneşte, sau poate era beat mort, oricum nu mi-a răspuns, deci sigur e Harry. L-am întrebat, mă, Harry, nu dai şi tu o bere? N-a răspuns, deci de trei zile beau şi eu pe caiet cu Harry! Să trăiască Harry!"

La auzul zvonurilor, prinţul Charles a anunţat că va face curând o vizită la Viscri pentru a confirma că drojdierul văzut la birt e fiul său, a-i achita datoriile şi a-i oferi nişte tincturi homeopate împotriva mahmurelii.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 14.01.2020 17:00 Monden

National Cinematografic