Chiar sunt probleme mari în familia regală britanică! Potrivit unor surse din Palatul Buckingham, prinţul Harry nu doar că a renunţat la îndatoririle sale de prinţ, ci şi-a minţit mai toţi cunoscuţii că pleacă în Canada. De fapt, prinţul s-a refugiat la moşia tatălui său din Viscri, iar de câteva zile bea pe datorie într-un birt din centrul satului.

printul_harry_la_viscri.jpg

"Tuturor le-a spus că se duce în Canada, chiar şi nevesti-sii. Ce ţeapă le-a dat. Probabil chiar îşi doreşte să fie singur o vreme, să uite, cine ştie ce necaz are băiatul. Dacă vreţi, vi-l arăt, cred că şi amu-i la birt", spune badea Gheorghe, crescător de vite din localitate.

"L-am întrebat: Harry, tu eşti, mă?", povesteşte un alt sătean. "Nu ştia româneşte, sau poate era beat mort, oricum nu mi-a răspuns, deci sigur e Harry. L-am întrebat, mă, Harry, nu dai şi tu o bere? N-a răspuns, deci de trei zile beau şi eu pe caiet cu Harry! Să trăiască Harry!"

La auzul zvonurilor, prinţul Charles a anunţat că va face curând o vizită la Viscri pentru a confirma că drojdierul văzut la birt e fiul său, a-i achita datoriile şi a-i oferi nişte tincturi homeopate împotriva mahmurelii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 14.01.2020 17:00 Monden

National Cinematografic