Valul de acuze de hărțuire sexuală a ajuns și la ProTV. Doar că în cazul postului TV situația stă un pic pe dos: nu se plâng de situație persoanele hărțuite, dar o face în schimb hărțuitorul. Este vorba de Cătălin Măruță, care spune că le-a arătat de zeci de ori penisul colegelor, însă fără nici un rezultat.

maruta_scandal_sexual.jpg ”Au fost nenumărate situații în care mi-am dat pantalonii jos în fața colegelor și nici măcar o dată nu s-a arătat deranjată vreuna. De fapt, nu doar că nu erau deranjate, dar chiar le bufnea râsul, de parcă le-aș fi spus vreo glumă, nu arătat penisul. Ca bărbat, este foarte deranjant”, spune Cătălin Măruță.

În apărarea lor, colegele agresate spun că erau convinse că ceea ce le arată Măruță e un simplu neg, nicidecum un penis. ”Când vezi ceva de dimensiunea unei stafide, n-ai cum să te gândești la un penis, ci la un neg”, spune una dintre ele. ”Dar nici măcar acum, când am aflat că stafida aia minusculă era penisul lui Măruță, nu mă simt agresată. Mai degrabă mi-e milă de el.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 12.11.2017 14:06 Monden

National Cinematografic