Purtătorul de cuvânt HBO a emis un comunicat de presă în care precizează că duminică a fost difuzat din greșeală episodul final al serialului Game of Thrones, în care Arya îl ucide pe Night King, fază cu care se termina serialul. HBO va difuza episodul 3 în această duminică și pentru ca abonații să nu se supere prea tare aceștia vor primi 3 luni gratuite de abonament.got_bran (1).jpg

Eroarea a fost remarcată rapid de experții în povestea din Game of Thrones: ”Nu-mi venea să cred că se difuzează bătălia finală și totuși mai sunt încă 3 episoade. În alea ce o să dea? Nunta lui Daenerys cu Sansa?”, comentează Erwin H, critic de film.

”Regretăm această inadvertență și inerentele spoilere. În mod normal cinefilii urmau să vadă bătălia între Nemuritori și pirații lui Cersei, dar și învierea spectaculoasă a lui Geoffrey, sub magia lui Night King. Fanii serialului vor putea vedea aceste lucruri în acest weekend. Evident, vom difuza din nou și ultimul episod, la final, chiar dacă deja cei mai mulți l-ați văzut, pentru că unii chiar nu l-au urmărit”, promit cei de la HBO.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 02.05.2019 16:43 Monden

National Cinematografic