Hipsterii ameninţă că se revoltă pe Facebook dacă terasele din Centrul Vechi se închid la ora 24:00

Vestea că terasele din Centrul Vechi al Bucureştiului ar putea fi deschise doar până la ora 24:00 i-a revoltat peste măsură pe hipsterii din Capitală. Aceştia au ameninţat că vor renunţa la plimbările cu bicicleta şi la salvarea enoţilor din Deltă, pentru a se dedica exclusiv cauzelor de pe Facebook prin care vor cere renunţarea la proiectul Consiliului General al Capitalei.

“Stilul de viaţă al hispterilor este în pericol”, s-a revoltat Jon Ivaşcu, liderul hipsterilor bucureşteni. “Fără poze pe Facebook care să demonstreze că au stat la o terasă în Centrul Vechi, hipsterii din Capitală ar putea fi consideraţi nişte indivizi anoşti, care se îmbracă ciudat şi ascultă muzică dubioasă. Noi suntem mult mai mult de-atât!”

Hipsterii spun că sunt dispuşi chiar să-şi facă fiecare câte 10 conturi de Facebook, pentru a aduna mai multe Share-uri şi Like-uri la cauzele prin care vor cere program non stop la terasele din Centrul Vechi. “Vom bloca Facebook-ul cu cauzele noastre, Sorin Oprescu ar trebui să se teamă de puterea noastră de a da Like şi Share”, a ameninţat Jon Ivaşcu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 ianuarie 2013 15:01

Alte articole

Vezi mai mult