Hipsterii au orgasm. Au apărut manelele pe vinil

În sfârșit s-a lansat ceea ce-și doreau toți hipsterii: manelele pe vinil, cu care se pot delecta, în mod ironic desigur, în lungile seri de singurătate. E timpul să se aștearnă praful pe discurile cu LP-urile lui Khruangbin, pe care le ascultau după ce au auzit că sunt pe afiș la Electric Castle, pentru că pickup-urile vor avea permanent pe platan ultima manea a lui Dorian Popa, a Erikăi Isac, a lui Smiley sau a celorlalți maneliști consacrați.

”Împreună cu flat white-ul la 18 lei, manea pe vinil devine o nouă insignă a hipsterului, așa cum tatuajul cu un citat este emblema cocalarului”, spune psihologul Decebal Popescu. El pune întârzierea lansării manelelor pe vinil pe reticența producătorilor muzicali. ”Ei credeau că nimeni nu va da bani ca să aibă un disc cu muzică pe care o găsești pe orice stick. Au subestimat puterea prostului fudul”, spune Decebal Popescu.

”Manelele pe vinil au un sound fabulos, care transcende vacarmul bormașinilor din Militari Residence, unde hipsterii sau în chirie câte doi-trei și astfel viața merge înainte, desigur în mod ironic.”, spune psihologul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 aprilie 2024 09:19
Citește mai mult despre: manele vinil

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult