History lansează Așii Amanetului de România, cu Nuțu Cămătaru în rol principal

Televiziunea History vrea să dea din nou lovitura în România anunțând un serial producție locală, ceva ce va dărâma toate ratingurile de pe piața locală. Managerii postulului au obținut aprobarea pentru un spin-off din Așii Amanetului, de data aceasta cu Nuțu Cămătaru în rolul principal.

Conceptul va fi cam același, săracii vin să depună un obiect de valoare la amanet, acesta va fi evaluat de către specialiștii în domeniu care-i vor spune cât sunt dispuși să plătească fraierii pe el și apoi se negociază. Nuțu va fi patriarhul unei familii de oameni implicați în acest tip de tranzacții, iar partea interesantă va fi cea cu împrumuturi. În aceasta Cămătaru va oferi bani unor tineri care doresc să fie interlopi în devenire, un împrumut pentru bani de avion să plece în Germania să fure o mașină, o sumă mică pentru mituit un notar să dea o țeapă unei babe pentru o casă etc, apoi va urmări cum acesta împarte justiție divină dacă nu le iese manevra clienților și trebuie recuperați banii.

Proiectul este unul educațional, atât pentru personajele din serial, care învață o lecție importantă, cum ar fi să nu te împrumuți de la cămătari, cât și pentru telespectatori, care vor învăța că dacă se uită la televizor pot să explice altora cum e cu cămătăria și să fie cei mai interesanți de la ei din birou sau de la birt.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

19 mai 2021 18:12
Citește mai mult despre: asii amanetului history tv nutu camataru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult