Hollywood: Mike Tyson va avea rolul principal într-un film despre Dana Grecu

Lovitură majoră dată de Mike Tyson, care după saptămâni întregi de așteptare a primit vestea cea mare: o va interpreta pe Dana Grecu într-un film despre viața vedetei. Conform unor surse de la Hollywood, Iron Mike a avut o competiție strânsă din partea lui Sylvester Stallone, Van Damme și Arnold Schwarzenegger, însă aceștia au fost refuzați după ce s-a considerat că sunt prea feminini.

„Toată lumea știe că eu am două mari pasiuni: porumbeii și Dana Grecu. Când a sunat telefonul mi-a fost frică să răspund, dar după ce am aflat că am fost selectat am distrus tot prin casă și i-am fugărit pe vecini. Acum am început să mă pregătesc pentru rol, urlu cât pot, urlu la pisică, urlu la prieteni, însă tot nu reușesc să scot 140 de decibeli”, a oftat fostul boxer.

Filmul, programat a rula anul viitor, urmărește parcursul vedetei de la viața din suburbii, unde a pus cu botul pe labe celebrele clanuri Caragiale, Sadoveanu și Eminescu, până la momentul în care a intrat în showbiz. Filmările vor avea loc în Irak, Somalia și Yemen, iar scenele de bătaie vor fi cosmetizate, pentru a nu șoca spectatorii mai mici.

Scris de TNR
22 august 2014 12:08
Citește mai mult despre: dana grecu

Alte articole

Vezi mai mult