Hollywood-ul lansează primul remake al unui film inexistent

Premieră în Cetatea Filmului! Paramount Pictures a lansat primul remake al unei pelicule care nu a fost făcută niciodată. ”Rope Ladder to the Moon” este o comedie romantică despre un excavatorist alcoolic și timid care descoperă iubirea vieții lui în persoana unei bibliotecare somnambule și îl are în distribuție pe Nicholas Cage, în dublu rol.

”Filmul original ”Rope Ladder to the Moon” nu a fost turnat niciodată, nici măcar în vremea filmelor mute, și de aceea vă dați seama nu mai era tocmai potrivit cu gusturile publicului din zilele noastre, ba chiar era depășit”, a spus producătorul peliculei la conferința de presă cu ocazia lansării. ”Aș putea spune chiar că dacă originalul ar fi fost realizat vreodată, ar fi fost în mod clar un eșec, deci cred că e clar că era nevoie de un remake.”

Unii critici spun că tehnic vorbind ”Rope Ladder to the Moon” nu ar fi chiar un remake, dat fiind că originalul nu a existat niciodată, ci un film cu totul și cu totul nou. Producătorii resping însă ferm aceste afirmații, spunând că ele sunt un atac răuvoitor la adresa originalității artistice a peliculei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 decembrie 2011 13:17

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult