Homosexualitatea, la cote minime în România de când s-au închis toate ceainăriile

Tot mai puțini români devin homosexuali în contextul pandemiei de Covid-19, pentru că focarele de infecție cu homosexualism au fost printre primele închise. Actualmente nu mai e nici o ceainărie deschisă în tot Bucureștiul, iar locuitorii se văd nevoiți să ducă vieți banale, lipsite de culoare și gust.

„Exista o vreme când te puteai duce într-o ceainărie, comandai un Earl Grey și în câteva minute cât se făcea infuzia simțeați deja poftă de sex anal. Și cum nu erai singurul de-acolo, o relație de prietenie bazată pe cur se infiripa imediat”, povestește Nicu Focșa, un tânăr care n-a mai fost homosexual de luni bune. 

Acum, cei care aspiră la statutul de homosexual nu fac decât să stea închiși în case. Ceaiul, chiar dacă este făcut cu pasiune și fotografiat cum se cuvine pe balcon, nu are aceeași putere de atracție. „Într-o singură dimineață, fusese lună plină cu o seară înainte, îmi făcusem ceaiul și am auzit o bufnitură în ușă. Nu m-am grăbit să deschid, că voiam să absorb în mine zorii și soarele blând. Când m-am dus pe la prânz, după cinci ore de speen, să văd ce se întâplă am găsit un homosexual chircit pe preș cu penisul scos afară. Dar era prea târziu, se ofilise. Acum pun în fiecare dimineață o cană de ceai pe balcon și sper să mai vină unul, dar nu mai sunt, nu mai găsești”, a narat Nicu Focșa. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 aprilie 2020 06:22
Citește mai mult despre: homosexuali

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult