Plot twist în cariera lui Horia Brenciu. Aşa-zisul artist pare că are de gând să înveţe să cânte, dacă e să ne luăm după anunţul că deschide o şcoală de canto. Toate informaţiile duc spre această concluzie: angajează profesori de canto, muzicieni, cântăreţi, dar nu s-a înscris nimeni, el fiind de fapt singurul elev al şcolii.brenciu_scoala_canto.jpg

Surse din lumea muzicii spun că era şi timpul ca Brenciu să înveţe să cânte. Înainte de Revoluţia din ‘89, Ceauşescu oprea apa în toată ţara ca să nu mai cânte Brenciu în duş, atât de enervant era, lucru confirmat de mii de oameni forțați să-l asculte când cântă în deschidere la Delia sau alți artiști adevărați.

“Profesorii lui Brenciu vor avea o misiune dificilă, pentru că omul e complet afon. Mai mult, corzile vocale sunt sufocate de grăsime, aşa că el nu poate scoate decât grohăituri şi guiţuri, pe care unii le interpretează ca fiind arii din opere, desigur din cauza ignoranţei”, spune muzicologul Decebal Popescu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 20.08.2018 21:33 Monden

National Cinematografic