Horia Vârlan critică vestimentația purtată de Lady Gaga: „N-a spălat roșiile înainte să le poarte!”

Cunoscutul maestru bucătar a comentat pentru Paprika TV felurile de mâncare purtate de Lady Gaga în concertul de la București. Maestrul Horia Vârlan a urmărit pas cu pas evoluția live a artistei pentru a stabili dacă știe să-și gătească singură ceea ce poartă, sau e totul e doar marketing. „În videoclipuri totul arată foarte bine pe ea,” spune Horia, „asta fiindcă poartă mâncare gătită de acasă, croită exact pentru ea.”

Începutul concertului nu l-a impresionat pe maestru, care se aștepta la ceva mai spectaculos. „Văd că a început îmbrăcată cu aperitive proaspete”, a observat Horia. „Nu-i rău, dar salata aia pare congelată. Domnișoara Gaga, ca să faci impresie la un concert cu mulți invitați, trebuie să pui ceva proaspăt de mâncare pe tine. Eu unul n-aș purta așa ceva!”

Succesiunea felurilor de mâncare purtate de Lady Gaga pare să-l fi mulțumit toți pe Horia Vârlan, care i-a dat o notă bună artistei. „Se vede că a mai gătit, dar nu pentru un concert așa mare. Ficat de porc cu anșoa și ghimbir sote, iar la desert s-a făcut clătită!”

Referitor la incidentul digestiv din timpul concertului, Horia a găsit o explicație: „Normal că i s-a întors stomacul pe dos, la cât sos a pus pe ea! Nu mi-a plăcut că s-a dus în bucătărie să vomite, în loc să stea cu musafirii pe scenă!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
17 august 2012 18:08

Alte articole

Vezi mai mult