Horoscop meteo. Vezi cum va fi vremea săptămâna asta, în funcţie de zodie

În zilele noastre, un horoscop îţi poate spune extrem de precis când să închei afaceri, când să cumperi ciuperci, sau când să divorţezi. Dar, până acum, niciun horoscop nu-ţi spunea cum va fi vremea în funcţie de zodie.

Berbec
Încăpăţânarea cu care crezi că o să-ţi iasă ploile te va lăsa mofluz, pentru că pe la jumătate săptămânii vremea se va face frumoasă. Ai grijă la escapadele amoroase, e posibil să te arzi pe plajă, deci foloseşte o protecţie cât mai solară.

Taur
Degeaba tuni şi fulgeri, vremea va rămâne excelentă, ideală să te plimbi sau să ieşi pe la terase, unde chelnerii îţi vor căuta în coarne. Spre sfârşitul săptămânii e posibil să plouă, ca să fornăi de furie.

Gemeni
Vei avea parte de o vreme ambiguă, cu cer parţial noros şi multe averse nervoase. În weekend e posibil să te toarne cineva cu găleata, sau poate e doar o impresie a minţii tale bolnave, obişnuite să despice firul în 4 fără absolut niciun rost.

Rac
N-o să fie soare, deci iar va trebui să te bronzezi la solar, că aşa eşti tu, fetişist. Spre sfârşitul săptămânii o să ai nişte vânturi puternice, dar nu e nevoie să suni iar la pompieri pentru asta, cum ai făcut săptămâna trecută, când erai beat.

Leu
Vei avea cea mai bună vreme dintre toate zodiile, cu excepţia unei mici tornade care îţi va dărâma locuinţa şi te la lăsa pe drumuri, unde vei cerşi ca o mâţă jigărită. În weekend e posibil să cadă grindină, deci caută un pod pe sub care să te adăposteşti. Boschetăreală plăcută!

Fecioară
Între două nu te plouă, mai ales dacă sunt fecioare. Vei avea o săptămână uscată şi strâmtă, cu posibile precipitaţii, dar şi o ceaţă deasă, de la fumurile din cap. Oricum, tu ştii precis cum va fi şi nici nu mai citeşti restul horoscopului, deci n-are sens să-ţi mai spunem că în weekend îţi vei rupe un picior după ce vei aluneca într-o baltă.

Balanţă
Vei avea parte de o vreme echilibrată. Evită însă întâlnirile cu cei din zodia Leu, la ei e jale. Spre sfârşitul săptămânii vei primi un buletin meteo surpriză. Nu vrem să stai ca pe ghimpi, aşa că îţi spunem de pe-acum că e cu trăznete. Nu uita pantofii cu talpă groasă de cauciuc.

Scorpion
Ambiţia te va ajuta enorm să te autoconvingi că norii negri de furtună sunt de fapt nişte norişori pufoşi de vreme bună. Aşa ai fost mereu. Spre sfâşitul săptămânii relaţiile cu cei din jur se vor răci treptat până la un îngheţ de durată, ceea ce înseamnă că iar nu te cheamă nimeni la grătar.

Săgetător
Vei avea parte de o vreme incertă şi instabilă, precum e şi caracterul tău. N-o să-ţi prea iasă ploile, dar din cauza consumului de alcool vei avea o senzaţie de smog mintal. În weekend va fi frumos, cu excepţia celor 5 ore în care vei încerca să mergi la grătar, când va ploua.

Capricorn
Pentru cei din zodia ta vremea va fi mofturoasă, cu un front atmosferit plin de neguri. Vremea va fi totuşi frumoasă atunci când va veni ambulanţa să te ia şi să te ducă la spital, pentru că o să te alerge nişte câini prin parc şi o să faci un atac de angină.

Vărsător
Vei da în alcoolism cronic de la câtă ploaie o să vadă săptămâna asta cei din zodia ta. E posibil să disperi şi să finalizezi în baie, citind printre lacrimi o carte culinară. Nu vrem să punem sare pe rană, dar în weekend e posibil să te fulgere pe câmp.

Peşti
O să te simţi ca acasă cu ploile de săptămâna asta. Cei din zodia ta nu vor protesta, conform proverbului „muţi ca peştii”. În weekend o să te împingă o briză direct prin cârciumi, dar ai grijă, să nu se lase cu alunecări prin teren.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
14 mai 2013 19:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult