Horoscopul cadourilor! Află ce vei primi de Moş Nicolae în funcţie de zodie!

Emoţiile sunt mari, aşteptările uriaşe, toţi am vrea să ştim ce ne va aduce Moşul anul acesta. Acum acest lucru a devenit posibil, graţie horoscopului cadourilor. Horoscopul cadourilor e 100% real. Află ce cadou îţi rezervă zodia.

Berbec
Veşti excelente pentru Berbeci. Sunteţi încăpăţânaţi şi veţi căuta cadoul până veţi face ghetuţele harcea-parcea. Partea bună e că vă veţi îmbunătăţi capacităţile intelectuale, investigând semnificaţia cuvântului „mucles”.

Taur
O să ai parte de un Moş Nicolae de rahat. Nu numai că nu vei primi nimic, dar îţi va dispărea şi un pantof, iar pe celălalt îţi va călca cineva cu noroi, probabil un tip din zodia Scorpion, zodie în care s-au născut extrem de mulţi manţogari.

Gemeni
Mereu ai fost ambiguu. Nu şi peste două zile, când vei înjura Moşu de toţi elfii. Pentru că Mercur şi Venus sunt în trigon cu rahat, eşti probabil cea mai norocoasă zodie! Vei primi bilete la toate concertele Hruşcă. Bonus, bilete la Bănică, să te saturi!

Rac
Eşti născut într-o zodie excelentă. Pentru a lua ţeapă pe 6 Decembrie. Primeşti o colecţie de timbre de la bunicul tău, partea proastă e că sunt toate cu Ceauşescu şi n-ai făcut nicio daraveră. Deşi e irelevant pentru acest tip de horoscop, cu dragostea stai prost. Asta aşa, ca să te simţi şi mai umilit.

Leu
Cea mai puternică zodie, cel mai frumos cadou. Vei primi un ghemotoc de păr din coama Vioricăi Dăncilă şi un voucher la o petrecere de swingeri cu Șerban Nicolae şi nevastă-sa, tematica fiind „Porceală-n bălegar. Guiţ, guiţ”.

Fecioară
Cuadratura Lunii cu Marte îi predispune pe cei din zodia ta la probleme serioase, fiind în total antagonism cu Moşul, care se ştie că e în zodia Săgetătorului. Probabil vei găsi în ghetuţe un vibrator, cu care te vei consola de sărbători.

Balanţă
Banii n-aduc fericirea şi nici ţie nu-ţi aduce Moşul mare scofală, asta dacă nu ţii tu mult la rahatul pe băţ, numit şi „Acadeaua Balanţei”. Soarele, în confuzie cu Uranus, te face predispus la o lună amară, deci nu te întreba prea mult cum va fi de Revelion. Serios, nu te întreba!

Scorpion
Dulciuri! Bani cash! O excursie într-o destinaţie exotică! Sunt doar câteva din lucurile pe care nu le-ai primit nici anul ăsta! Pentru că Venus e în casa Cărnii, anul ăsta ai primit Chlamydia. E indicat să-ţi verşi nervii pe cineva din zodia Racului, ăia nu sunt în stare să se apere.

Săgetător
Anul ăsta primeşti cel mai frumos cadou din viaţa ta! O oră de discuţii fără hold, fără „reveniţi” şi fără „nu ţine de noi” cu un operator de la RCS-RDS. Pe lângă asta, nimeni nu îţi va mai schimba vreodată ordinea canalelor.

Capricorn
Eşti inteligent, ştii că Moşul nu vine, mai ales pentru că Marte e într-o conjunctură şi rudele tale nu au bani. Îţi vei pune singur 50 de dolari în ghete, vei face poză şi o vei pune pe Facebook, tăguind toţi prietenii cu care te joci fotbal online, apoi îţi vei lustrui cornul cu o şosetă festivă.

Vărsător
Jupiter e într-o poziţie dominantă în zodia ta, de unde şi zilele negre pe care le vei traversa începând de acum şi până la finalul sărbătorilor. În ce priveşte cadourile, te vei trezi cu un copil nelegitim. Asta e, să te înveţi minte să mai dai la elf. Vestea bună e că va fi în zodia Capricorn, o zodie în principiu bună.

Peşti
Marte e în retrograd, deci ai instinctul erotic foarte pronunţat, dar e posibil să fie şi de la frig. Cu toate astea, nu vei primi niciun cadou, poate şi pentru că ghetuţele tale put a bălegar. Fandositule!

Scris de Ionut
5 decembrie 2013 03:12

Alte articole

Vezi mai mult