Hotelierii din Mamaia, pregătiţi pentru mini-vacanţa de 1 Mai. Au mai adăugat un zero la preţuri

Debut inteligent de sezon pe litoral. Turiştii care vor un sejur de 1 Mai sunt aşteptaţi cu preţuri de 10 ori mai mari, după ce hotelierii au decis pur şi simplu să mai adauge un zero la tarifele de cazare de anul trecut. Situaţia e identică la restaurante şi terase, iar chioşcarii iau în calcul aceeaşi manevră.

“Cei care spun că nu s-au făcut investiţii mint. Unele restaurante au comandat meniuri noi, cu noile preţuri, dar asta înseamnă şi că nu vor fi bani pentru altă pastă de mici, deci se va folosi ce ne-a mai rămas prin congelatoare de anul trecut”, explică Robert Acrişor, patron restaurant din Mamaia.

Pentru exemplificare, de 1 Mai o ciorbă de burtă la Mamaia cu usturoi, pâine, smântână şi alte opţionale ar costa circa 300 de euro. Hotelierii spun că în acest fel staţiunea Mamaia nu va mai fi plină cu săraci, şi oamenii cu bani vor putea să-şi asculte manelele în linişte. “Săracii să se ducă în Grecia”, spun hotelierii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
23 aprilie 2018 16:04

Alte articole

Vezi mai mult