Hotelierii, optimişti de 1 Mai: „Sperăm să câştigăm la fel de bine ca naşii de pe trenurile CFR”

Hotelierii şi-au stabilit un obiectiv îndrăzneţ pentru minivacanţa de 1 Mai. Ei speră ca în acest an să se apropie de câştigurile pe care le realizează un naş de tren. „Fiecare hotel se aşteaptă să câştige cam cât obţine din şpagă un naş de tren care are norocul să prindă o rută Bucureşti-Mangalia”, debordează de optimist purtătorul de cuvânt al hotelierilor din România.

Naşii de pe trenurile CFR le râd însă în faţă hotelierilor, convinşi că şi în acest an vor obţine şpăgi mult peste încasările hotelurilor de pe litoral. „De 1 Mai, să prinzi o rută spre mare este ca şi cum ai câştiga la loto premiul cel mare”, se laudă un naş CFR. „Hotelierii n-au nici o şansă, pentru banii pe care îi câştigă ei eu nici nu m-aş da jos din pat.”

Naşii de tren sunt atât de convinşi că vor da lovitura de 1 Mai încât au închiriat o întreagă garnitură de tren, pe care o vor folosi ca să transporte şpăgile pe care le vor obţine de la călători. În medie, fiecare naş CFR şi-a rezervat câte-un vagon, să fie absolut siguri că au suficient spaţiu pentru şpăgile de la călători.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Calin
30 aprilie 2013 12:04

Alte articole

Vezi mai mult