Hoţii lovesc din nou! Celebrul tatuaj reprezentându-l pe Smiley a fost sustras ieri de pe Alex Velea

Infractorii români dovedesc încă o dată că nu au niciun fel de scrupule! După ce şi-au dobândit notorietatea furând şapte tablouri valoroase dintr-un muzeu olandez, aceştia au mărit miza, sustrăgând în cursul serii de ieri renumitul tatuaj cu chipul lui Smiley de pe braţul interpretului Alex Velea.

“Evaluat la peste 150 RON, tatuajul realizat în tehnica ‘tuş pe piele’ face parte din patrimoniul naţional, o componentă esenţială a culturii pop din România”, spune Decebal Popescu, critic de artă. “Velea susţine că hoţii i-ar fi pătruns în locuinţă în timp ce dormea şi ar fi sustras tatuajul în câteva minute, folosind un flex de mare precizie.”

Jupuit de cel mai de preţ bun al său, Alex Velea speră doar ca tatuajul să fie recuperat de autorităţi înainte ca hoţii să îl ardă în sobă. “Nu mai rezist. Tresar de fiecare dată când simt miros de şorici pârlit. Dacă totuşi se întâmplă o nenorocire, sper ca Smiley să fie de acord să pozeze nud pentru un alt portret, pe care am să-l ţin într-un loc mai sigur.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
18 iulie 2013 10:07

Alte articole

Vezi mai mult