Cele mai noi modele ale producătorului chinez, smartphone-urile Huawei SP10N şi SP10N Lite, sunt extrem de sigure şi nu trasmit guvernului de la Beijing nici imagini, nici înregistrări audio şi în niciun caz date GPS. Deşi nu a întrebat nimeni, o spune chiar compania Huawei, prin vocea CEO-ului Yo Sun Spyong.

huawei sp10n.jpg
"Multă lume a acuzat compania Huawei de spionaj şi a postat în acest sens pe facebook, printre care Vasile Popescu, str. Florilor nr. 11, sector 5, Bucureşti, care poartă 42 la pantofi şi are doi copii dintre care doar unul e al lui potrivit analizelor ADN. Voiam să-i spun că se înşală, pe bune", a adăugat Sun Spyong în comunicatul oficial al companiei.

"În plus, Huawei SP10N e super-performant şi face cele mai bune poze. Credeţi-mă, le-am văzut pe toate", adaugă un personaj misterios cu palton şi ochelari fumurii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 06.09.2019 18:53 Monden

National Cinematografic