I-a băgat în faliment! Viorica din Clejani a provocat daune uriaşe, probând haine într-un magazin

Clipe de groază la un magazin de haine din centrul Bucureştiului, unde Viorica din Clejani a provocat pagube importante, după ce s-a ambiţionat să probeze un număr mare de haine şi le-a distrus.

„Am ştiut că se va întâmpla o nenorocire de când a intrat, sau mai bine zis s-a revărsat în magazin. A luat hainele de pe umeraşe şi s-a dus direct la cabina de probă. De-acolo au ieşit zdrenţe, că haine nu mai pot fi numite, la cât de crăpate şi întinse au ajuns”, susţine Mioara Papuc, angajată a magazinului păgubit.

Colegii Mioarei susţin că nu se putea face nimic, din cauza unei lacune legislative ei fiind la mâna inconştientelor care arată ca un caşalot, dar în mintea lor sunt silfide.

„Legea mă obligă să-i dau să probeze ce vrea. Dacă Viorica vrea să probeze blugi skinny, eu trebuie să-i dau. Dacă vrea o bluză XS, i-o dau, deşi nu-i încape nici pe o mână”, se plânge Mioara Papuc.

Potrivit angajaţilor magazinului, Viorica din Clejani ar fi probat câteva zeci de perechi de blugi, însă nicio pereche n-a rezistat în faţa faldurilor cântăreţei.

„Auzeam cum crapă cusăturile: poc poc poc! Ziceai că e mitralieră. Ne-a lăsat muritori de foame. Până la urmă a cumpărat draperia de la cabina de probă, doar aia o încăpea”, a mai spus Mioara.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
7 octombrie 2013 06:19

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult