Care Ferrari, Maserati sau Lamborghini, sau alte maşini de cocalari, gen Tesla? Ion Ţiriac s-a pişat pe toţi şmecherii cu maşini aşa-zis scumpe din Bucureşti, pentru că a ieşit prin oraş cu o basculantă încărcată cu 60 de milioane de dolari. Magnatul român nici măcar n-a cerut escortă de la poliţie, pentru că “pentru mine ăştia 60 de milioane sunt un căcat de bani. Nici nu i-am legat cu elastic, mi-au şi căzut vreo 2-3 milioane pe jos, dar mă doare în cur”, a declarat Ion Ţiriac.tiriac_basculanta_bani.jpg

Ca să vă faceţi o idee despre ce înseamnă să te plimbi prin Bucureşti cu o basculantă plină cu bani, numai RCA-ul costă cât un Logan, CASCO costă cât un apartament într-un complex nou, şi şpaga ca să primeşti autorizaţie de circulaţie e cât bugetul Educaţiei. Aceste sume pălesc însă faţă de banii pe care Ţiriac îi dădea lui fi-su să-şi cumpere cocaină acum câţiva ani.

Ion Ţiriac spune că a vrut să le închidă gura rahaţilor care pretind că au bani şi maşini scumpe, pentru că i se luase să vadă atâtea ştiri pe ProTV cu diverşi urangutani la volanul unor gioarse. În timpul plimbării cu basculanta avut loc şi un incident. Ţiriac a vrut să bea o cafea în Dorobanţi şi n-a găsit loc de parcare, aşa că a parcat peste 2 Lamborghiniuri, dar a fost şi boier. La plecare le-a lăsat proprietarilor câte un metru de bani, să-şi ia altele.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Wednesday, 06.04.2016 12:01 Monden

National Cinematografic