Care Ferrari, Maserati sau Lamborghini, sau alte maşini de cocalari, gen Tesla? Ion Ţiriac s-a pişat pe toţi şmecherii cu maşini aşa-zis scumpe din Bucureşti, pentru că a ieşit prin oraş cu o basculantă încărcată cu 60 de milioane de dolari. Magnatul român nici măcar n-a cerut escortă de la poliţie, pentru că “pentru mine ăştia 60 de milioane sunt un căcat de bani. Nici nu i-am legat cu elastic, mi-au şi căzut vreo 2-3 milioane pe jos, dar mă doare în cur”, a declarat Ion Ţiriac.tiriac_basculanta_bani.jpg

Ca să vă faceţi o idee despre ce înseamnă să te plimbi prin Bucureşti cu o basculantă plină cu bani, numai RCA-ul costă cât un Logan, CASCO costă cât un apartament într-un complex nou, şi şpaga ca să primeşti autorizaţie de circulaţie e cât bugetul Educaţiei. Aceste sume pălesc însă faţă de banii pe care Ţiriac îi dădea lui fi-su să-şi cumpere cocaină acum câţiva ani.

Ion Ţiriac spune că a vrut să le închidă gura rahaţilor care pretind că au bani şi maşini scumpe, pentru că i se luase să vadă atâtea ştiri pe ProTV cu diverşi urangutani la volanul unor gioarse. În timpul plimbării cu basculanta avut loc şi un incident. Ţiriac a vrut să bea o cafea în Dorobanţi şi n-a găsit loc de parcare, aşa că a parcat peste 2 Lamborghiniuri, dar a fost şi boier. La plecare le-a lăsat proprietarilor câte un metru de bani, să-şi ia altele.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 06.04.2016 15:01 Monden

National Cinematografic