I-a umilit pe şmecherii cu maşini de lux! Ţiriac s-a plimbat prin oraş cu o basculantă plină cu bani

Care Ferrari, Maserati sau Lamborghini, sau alte maşini de cocalari, gen Tesla? Ion Ţiriac s-a pişat pe toţi şmecherii cu maşini aşa-zis scumpe din Bucureşti, pentru că a ieşit prin oraş cu o basculantă încărcată cu 60 de milioane de dolari. Magnatul român nici măcar n-a cerut escortă de la poliţie, pentru că “pentru mine ăştia 60 de milioane sunt un căcat de bani. Nici nu i-am legat cu elastic, mi-au şi căzut vreo 2-3 milioane pe jos, dar mă doare în cur”, a declarat Ion Ţiriac.

Ca să vă faceţi o idee despre ce înseamnă să te plimbi prin Bucureşti cu o basculantă plină cu bani, numai RCA-ul costă cât un Logan, CASCO costă cât un apartament într-un complex nou, şi şpaga ca să primeşti autorizaţie de circulaţie e cât bugetul Educaţiei. Aceste sume pălesc însă faţă de banii pe care Ţiriac îi dădea lui fi-su să-şi cumpere cocaină acum câţiva ani.

Ion Ţiriac spune că a vrut să le închidă gura rahaţilor care pretind că au bani şi maşini scumpe, pentru că i se luase să vadă atâtea ştiri pe ProTV cu diverşi urangutani la volanul unor gioarse. În timpul plimbării cu basculanta avut loc şi un incident. Ţiriac a vrut să bea o cafea în Dorobanţi şi n-a găsit loc de parcare, aşa că a parcat peste 2 Lamborghiniuri, dar a fost şi boier. La plecare le-a lăsat proprietarilor câte un metru de bani, să-şi ia altele.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
6 aprilie 2016 13:01
Citește mai mult despre: lamborghini lux Maserati masini tesla tiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult