I se spune Brexit: un bărbat va risca totul şi va ieşi la bere fără acord

„No-deal Brexit” vă sună ca o ameninţare îndepărtată, britanicilor? Ei bine, pentru un bărbat din Berceni, e o realitate cruntă! Sătul de tărăgănări şi de discuţii complet neproductive cu nevasta, Marcel Marian, 34 de ani, a decis să rişte totul şi să iasă la bere fără acord.

„M-am săturat de birocraţie, mă aşteaptă băieţii, eu fac berexit!” i-a strigat Marcel soţiei sale, în timp ce trântea uşa apartamentului.

„Dacă mă întrebaţi pe mine, berexitul fără acord a fost un gest hazardat din partea lui Marcel”, comentează Adrian Tudor Popescu, analist politic. „Practic, asta înseamnă că se reintroduce controlul vamal la intrarea în casă, iar bărbatul riscă să doarmă pe preş.”

„Dacă cumva a lăsat şi colacul ridicat înainte de berexit… mi-e teamă că se poate ajunge la un scandal diplomatic sau chiar la război”, adaugă specialistul.

Prietenii lui Marcel au lăudat gestul său curajos şi promit că îl vor sprijini cât pot, spunându-i soţiei că a fost ziua unuia dintre ei şi că oricum Marcel a băut doar două beri.

Scris de Vasile
21 octombrie 2019 16:10
Citește mai mult despre: brexit

Alte articole

Vezi mai mult