Acolo unde politicienii eşuează, oamenii simpli găsesc soluţii ingenioase! Un alcoolic din Vaslui a reuşit să unească România cu Republica Moldova, după ce a acumulat datorii pe caiet la birturi de pe ambele maluri ale Prutului.

cuza_unirea_betiv.jpg
Din punct de vedere juridic, experţii spun că bărbatul de 58 de ani a realizat astfel unirea de facto a celor două state, însă va fi nevoie ca puterile internaţionale să o şi recunoască. În următoarele zile, SUA, Germania şi Rusia îşi vor trimite ambasadorii să verifice ambele caiete, cel românesc şi cel moldovenesc.

"Dacă e adevărat că acelaşi Ghiocel Asimionesei a băut pe datorie în ambele ţări, atunci felicitări, sunteţi un singur stat!”, a declarat purtătorul de cuvânt al ONU, Mugabe Marx.

“E un moment crucial pentru ţara noastră, o clipă de glorie al cărui ecou va răsuna peste veacuri! 50 de ‘Unirea’ la toată masa!”, a exclamat un istoric din Huşi, proaspăt răsturnat de pe scaun la auzul veştii istorice.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 11.11.2016 20:49 Monden

National Cinematografic