I se spune Cuza! Un beţiv din Vaslui are datorii pe caiet şi în România, şi în Republica Moldova

Acolo unde politicienii eşuează, oamenii simpli găsesc soluţii ingenioase! Un alcoolic din Vaslui a reuşit să unească România cu Republica Moldova, după ce a acumulat datorii pe caiet la birturi de pe ambele maluri ale Prutului.

Din punct de vedere juridic, experţii spun că bărbatul de 58 de ani a realizat astfel unirea de facto a celor două state, însă va fi nevoie ca puterile internaţionale să o şi recunoască. În următoarele zile, SUA, Germania şi Rusia îşi vor trimite ambasadorii să verifice ambele caiete, cel românesc şi cel moldovenesc.

„Dacă e adevărat că acelaşi Ghiocel Asimionesei a băut pe datorie în ambele ţări, atunci felicitări, sunteţi un singur stat!”, a declarat purtătorul de cuvânt al ONU, Mugabe Marx.

“E un moment crucial pentru ţara noastră, o clipă de glorie al cărui ecou va răsuna peste veacuri! 50 de ‘Unirea’ la toată masa!”, a exclamat un istoric din Huşi, proaspăt răsturnat de pe scaun la auzul veştii istorice.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 noiembrie 2016 18:11

Alte articole

Vezi mai mult