I se spune Daniel Sihastrul. Un român n-a mai intrat pe Instagram de trei zile

Pustnicia e din ce mai atrăgătoare pentru români! Un bărbat de 42 de ani din judeţul Gorj n-a mai intrat pe Instagram de trei zile, pe facebook de vreo două şi apare ca offline pe WhatsApp de azi dimineaţă.

În prezent, cei care îl mai văd „pe viu” spun că i-a crescut o barbă albă, lungă, şi a învăţat să vorbească cu animalele.

Cei câţiva prieteni care încă nu l-au uitat spun că le e dor de Daniel, pe care l-au poreclit Daniel Sihastrul, dar că nu vor să încerce să-l convingă să iasă din schimnicie şi să se întoarcă printre oameni.

„Dacă aşa a simţit el chemarea, să nu mai pună poze cu ciorba pe care a mâncat-o azi şi să nu mai dea like la poze cu ciorba mea, înseamnă că aşa a vrut Domnul. Nu-i treaba mea să-i perturb planurile măreţe, chiar dacă pierd un like per ciorbă”, spune cu blândeţe nea Aurel, vecinul de la 4 al pustnicului.

„N-are cum să reziste mai mult de o săptămână. Şi părintele Cleopa, pe vremea când locuia în pădure, mai intra cinci minute pe insta să vadă o pereche de crenvurşti pe şezlong în Maldive”, îşi dă cu părerea Eugenia, colegă de birou a lui Daniel Sihastrul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
10 martie 2021 11:42
Citește mai mult despre: pustnic sihastru social media

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult