O bătrânică din cartierul Berceni a fost luată de urgență cu salvarea spre spital, după ce a avut un atac de panică în cabinetul doctorului de la policlinica din cartier. Vârstnica venise cu o găină, un cartuș de țigări și 100 de lei să-i mulțumească doctorului că i-a dat rețetă compensată. 

doctorstrangespaga.jpg

„Pacienta a avut un atac de panică când dl. Doctor Ștefan Vicențiu i-a spus că el nu ia cadouri sau șpagă, că n-a luat niciodată și nu are nevoie de așa ceva. Tensiunea i-a crescut la 23 cu 17 și bănuim că a făcut și o comoție. Când a fost adusă la noi spunea «Doamne, păcatele mele, ce fel de doctor e aista, să nu vrea cado»”, a declarat un reprezentant al UPU. 

Doctorul Vicențiu este cunoscut în cartier pentru metodele sale neortodoxe în materie de medicină, motiv pentru care a fost poreclit „Dr. Strange”. „Ce face el e de-a dreptul magie, l-am văzut vindecând într-o zi oameni doar cu un flacon de aspirină și un pliant”, a povestit un pacient. Scris de Advert Einstein | Thursday, 03.11.2016 12:39 Monden

National Cinematografic